hey! Sup? Do you mind if speak in Bulgarian? lol

So,
Аз съм Даря, от Хасково, на 17 години съм и бях кръстена, когато бях на 8.

Сега за пръв път от вас научавам, че Благоевград е затворен, не знаех това.
Но причината най-вероятно е, че нямат достатъчно свещеници. Такива са нарежданията от Москва. Също, ако няма повече от 15 човека в неделя, клоновете не могат да съществуват.
Същия проблем беше в Перник. Перник имаха ококоло 4-5 активни члена. Сега ходят в клон Люлин всяка Неделя и предполагам за забавни вечери в събота.
Велико Търново имаха много голяма сграда. Те сега са "група", а не клон и се срещат в хотел в неделя и нямат мисионери. Те също бяха малко. Към 5-6 човека.
За Благоевград нямам никаква информация, съжалявам.
Моят клон, Хасково, ние имаме 7 активни члена(и аз съм в тях), 3 неактивни(идват 2 пъти в месеца), 1 бивша членка - тя идва всяка неделя (

), 2 проучватели - надяваме се че скоро ще се кръстят, 1 - 2 приятели на църквата, но те не идват в неделя.Както и да е. Ние имаме сграда с 2 големни стаи и 2 малки стаи, 2 тоалетни. Президент Рот искаше да се махнем от тази сграда и да намерим нещо по-малко и да се срещаме само в неделя, което щеше да е ужасно глупаво

, защото за Английски има около 5-6 човека и в четвъртък и в събота. Също за семинар в петък имаме почти всички, които са активните членове + 1 проучвател. И за събота -забавни вечери, имаме също доста хора. В крайна сметка се оказа, че просто сградата не трябва да има сключен договор с фирма или хазяин, просто трябва да сме под наем. Така че, останахме си.
Any questions?