Bulgaria Sofia Mission

Bulgaria Sofia Mission
February 06, 2012, 01:47:05 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
Login with username, password and session length
News:

Home   Help Search Login Register  
Poll
Question: Как да споделяме с Езика на Духа?
Да почитаме Бога - 0 (0%)
да се молим - 0 (0%)
Да четем Св.писания - 0 (0%)
Да се водим от Св.дух - 0 (0%)
Да учим от Духа - 0 (0%)
Total Voters: 0

Pages: [1]
  Print  
Author Topic: евангелието е истина  (Read 273 times)
al.dimitrov
Newbie
*

View Profile
« on: July 31, 2010, 09:36:28 PM »

Това което мога да кажа е, че евангелието е било възстано-вено и че това е Църквата на Христос. Днес Бог ръководи чрез живи пророци и апосоли своята църква. Аз бях на мисия, както повечето от Вас и служих в Българска Софийска мисия в периода септемви 1996 до август 1998 година споделях тази истина в по-големите градове Пловдив, Пазарджик, Бургас, Сливен, Варна, Добрич и Плевен. Това, което мога да кажа, че тогава изпитах пълна радост от споделянето на Евангелието. Работил съм с много членове на БСМ и познавам доста от тях. В развити и не толкова развити клонове. С много болезнено чуство останах, когато не видях никаде името си на отслужилите мисионери. Днес аз не съм от активните членове и не съм на позиция, тъй като съм обременен с други дела и почти нямам време за Църквата. Имам свиде-телство, но бавно то угасва. Аз знам за Божествената истина, която Бог е възстановил, но не съм активен по обективни причини. Гледам болните си родители и нямам време. Понякога идвам в едно събрание, но бързо си тръгвам, тъй като нямам сили да остана до край. Обичам църквата, но не мога д асъм активен. Боли ме когато виждам намалените клонове и отпадането на активни членове. Днес аз съм пасивен, нямам позиций и  не искам, нямам желание да служа. Останаха ми само молитвата, четене и спазване на писанията. Аз обичам Бог и знам, че това е Църквата му, обичам сВ.писания и всеки ден чета о тях, моля се на него и се опитвам да Живея така, както ме учи Светият Дух. Моят съвет е да научим един език, който го научих от Мисията си и това беше Езика на Духа, имал съм най-различни беседи и този език ми е помогнал в най-критични моменти в мисията ми и в живота ми. Днес аз съм се далеч от този език на Духа. Този език се добива само по един начин и той е посочен от Св. писания и това е чрез Любов, прилагане и учене от писанията, както търпение и смирение и това което мога д акажа, когато имаме Любов към Бога и Ближните си тогава може да Бъдем ЕДНО с Бога и да владеем този език. В моята мисия аз се водих предимно от този език.Обичам всички ви и се моля за всеки един от Вас.

С най добри чуства старейшина Александър Димитров(брат Сашо)

п.с. не напускайте Църквата..... Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool
Pages: [1]
  Print  

Jump to: