Bulgaria Sofia Mission

Bulgaria Sofia Mission
February 06, 2012, 02:21:41 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
Login with username, password and session length
News:

Home   Help Search Login Register  
Poll
Question: kak si stareishina Konti
dobre Smiley, obache tuzhno mi e za priyatel mi Sad - 1 (100%)
o.k - 0 (0%)
Total Voters: 1

Pages: [1]
  Print  
Author Topic: stareishina Konti blagodarq ti za tvojta podkrepa  (Read 300 times)
al.dimitrov
Newbie
*

View Profile
« on: August 09, 2010, 06:58:19 PM »

Mnogo sym blagodaren za tova, che Bog mi dade tazi istina i sym radosten za tova, che Bog ima plan, koito vsichki mojem da sme izpylneni s lubov i radost. Tova e planyt, s koito vseki moje da se radva. Da truden e jivota, no blagoslovijte sa golemi. Blagodarj ti staarejshina Konti, za tvoita lubov, blagodarj za tvoite topli dumi kym men. Mnogo se zaradvah, che ne si me zabravil i che si spomnjsh za men, kato prijtel i brat. Az te obicham syshto. Kogato razbrax za Evangelieto az se zaradvax mnogo, kogato ychix syshto, no za sega mnogo e trydno za men da izdyrja do krai. Az imam svidetelstvo i sym molil za tezi neshta i znam, che otgovora, koito sym polychil e istinen i veren. Znam, za bolkite i izpitaniqta, koito shte imame i osobenno mi stana mnogo bolno, kogato otvorix saita i razbrah za stareishina Brian Ytikyr. Az slujix s nego i mnogo obichax tozi misioner, toi beshe edin moi priqtel i mi e dal dosta mnogo podkrepa i syveti ,da znam, che shte se vidim, da znam che shte se radvame, kogato otidem gore, no e trudno, kogato zagubish priqtel i brat. Dnes az ne sym mnogo aktiven chlen i ne hodq mnogo na sybraniq, nqmam prizovanie i ne iskam. Blagodarq ti starejshina Konti, che ne si me zabravil. Blagdarj ti za tvoqta lubov i tvoite molitvi, az syshto ne sym te zabravil i se molj syshto za teb i tvoeto semeistvo. Tyven sym, che njmam semeistvo, njmam sypruga i sym sam na 37 godini sym i che trjbr\va da se grija za bolnite si roditeli, a njmam podkrepa ot prezidenta na klon, na okryg ili na misiq trqbva sam da se opravqm i s Bojiqta pomosht se spravqm. Obicham Bog i znam, che Toi shte mi pomogne. Blagodarq za tova, koeto si mi napisal i vijdam i se radvam na tvoeto priqtelstvo. Az sluvix 1996-1998 god. v Bulgaria i se radvam, che slujix, imax 11 kryshteniq i sym blagodaren na Bog za moqta uspeshna misia. Tova mi pomogna dosta d abyda edin chovek, koito sega se spravq s trudnostite s jivita.
Pages: [1]
  Print  

Jump to: